28 septembra, 2016

BLOG

Kje tiči razlog, da se z našimi politiki, estradniki, mnenjskimi voditelji, javnimi osebami in drugimi javno govorečimi osebami, ne moremo prav ponosno postaviti in njihovega nastopanja prav pogosto ne moremo podpirati in zagovarjati?

V čem so naši javni govorci slabi, kje bi lahko tičal razlog za to in zakaj, kako izboljšati našo komunikacijo – to so teme bloga KaKa. Ime pa si lahko razlagate na več poljubnih načinov.

Pisanje bloga

 


05.11.2016 – Kot krogla za rušenje

Policija in vsi pristojni, ki se ukvarjajo z varnostjo v prometu, v tem času, novembra torej, dober mesec pred iztekom leta, skrajno zaskrbljeni ugotavljajo, da letošnja statistika mrtvih na slovenskih cestah dramatično presega lanskoletno … Celotno objavo si lahko preberete TUKAJ.

29.10. 2016 – Ukor pred izključitvijo

Če je interpelacija edino in zadnje orodje, da se nekateri ministri ali ministrice ponovno utirijo v doseganje ciljev, ki so nam jih obljubili in vsaj s tem nekaj konkretnega naredijo … Celotno objavo lahko preberete TUKAJ.

22. 10. 2016Nič seksa – vsaj košček srca 

Po vsem tem, kar smo videli ali slišali v zvezi z ameriško predvolilno kampanjo in tv soočenji med Hillary in Donaldom, lahko mirno zapišem, da bo imela Madonna veliko dela … Celotno objavo lahko preberete TUKAJ.

15. 10. 2016 – Vsi smo malo Balkanci

Teden je minil v nekaj tipičnih balkanizmih, ki jih zmore slovenska politika, javni sektor in z njim povezano … Celotno objavo si lahko preberete TUKAJ.

08. 10. 2016 – Po novem sem verjetno baraba

Če prav razumem enega od mojih dragih bralcev, ki je snel klobuk pred mojim zadnjim zapisom o našem najbolj znanem košarkarju zadnjega obdobja, ki ni Goran Dragić, niti brat Zoran, sem zaradi svojega posla postala nevredna tega istega poklona … Celotno objavo si lahko preberete TUKAJ.